"Loading..."

Фотовиставка "Територія традиції". 50 років Музею просто неба

За ініціативи Національний музей народної архітектури та побуту України (с. Пирогів) у рамках проекту Аrt camp або творчий розвиток особистості відбудеться фотовиставка «Територія традиції» присвячена 50-річчю Музею.
      Увазі відвідувачів буде запропонована фотохроніка становлення Музею від заснування і дотепер.
     На світлинах Музей постає як мальовничий  ландшафтний парк, в якому представлені всі історико-етнографічні регіони України: Наддніпрянщина, Південь України, Полтавщина і Слобожанщина, Полісся, Поділля, Карпати.
      На світлинах можна побачити регіональне розмаїття житлових, виробничих та культових споруд ХVІ – поч. ХХ ст., а також мальовничі краєвиди давнього українського села, народні свята, ярмарки народних ремесел.
       Експозиція виставки буде доповнена комплексами народного одягу з різних регіонів України.
   Виставка дає можливість відвідувачам збагатити своє уявлення про Національний музей народної архітектури та побуту України  http://www.pyrohiv.com/ як культурний центр загальнонаціонального значення, що відіграє непересічну роль у відродженні, розвитку та популяризації традиційної української народної культури.

Екпозиція  діятиме з 6 по 29 листопада 2019 року.
Відкриття відбудеться 6 листопада о 15 годині.

Організатори:
-    Завідувачка науковового відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України Олена Громова (Olena Gromova);
-    Завідувачка відділу мистецтв ДБУ для юнацтва Алина Островая (Аліна Острова).
Місце проведення: м. Київ, Голосіївський проспект, 122. Державна бібліотека України для юнацтва
Довідки за тел.: +38(044)257-86-27

Коментарів: 0
Залиште свій коментар