"Loading..."

Левко Лук'яненко. З Україною в серці.

Виставка присвячена вшанування пам'яті очільника Наглядової ради з питань збереження пам'яток політичного та громадського діяча, письменника, правозахисника, лауреата Шевченківської премії, кавалера ордена Свободи – Левка Григоровича Лук'яненка. Він усе своє життя присвятив боротьбі за Україну, її незалежність та суверенність.
Людина-епоха, людина-легенда! Левко Лук'яненко пройшов шлях від радянського дисидента до народного депутата незалежності України. В умовах тоталітарної радянської держави він одним із перших очолив рух проти порушення людських та національних прав українців, був діяльним речником при прагнень народу до політичної та національної свободи.
Виставка знайомить відвідувачів із різними гранями особистості Левка Лук'яненка – як патріота й громадянина, політика, мислителя, історика, філософа, щирої та світлої людини. На виставці будуть представлені особисті речі Левка Григоровича, його світлини різних років у колі родини та однодумців, а також державні нагороди й літературний доробок – автобіографічні та історичні книги.
Чекаємо у Національному музеї народної архітектури та побуту України!

Виставка працює щоденно з 09:00 до 18:00.
Вихідні дні: вівторок, середа.

Коментарів: 0
Залиште свій коментар