"Loading..."

Виставка «Територія традиції»

6 листопада 2019 р. о 15 год. усіх запрошуємо до Державної бібліотеки України для юнацтва на відкриття ювілейної виставки «Територія традиції», присвяченої 50-річчю Національного музею народної архітектури та побуту України.

Увазі відвідувачів буде запропонована фотохроніка становлення Музею від заснування і дотепер. На світлинах Музей постає як мальовничий архітектурно-ландшафтний парк, в якому представлені всі історико-етнографічні регіони України: Наддніпрянщина, Південь України,

Полтавщина і Слобожанщина, Полісся, Поділля, Карпати. На світлинах можна побачити регіональне розмаїття житлових, виробничих та культових споруд ХVІ – поч. ХХ ст., а також мальовничі краєвиди давнього українського села, народні свята, ярмарки народних ремесел.

Експозиція виставки буде доповнена комплексами народного одягу з різних регіонів України.

Виставка дає можливість відвідувачу збагатити своє уявлення про Національний музей народної архітектури та побуту України як культурний центр загальнонаціонального значення, що відіграє непересічну роль у відродженні, розвитку та популяризації традиційної української народної культури.

Бібліотека знаходиться за адресою просп. Голосіївський 122

Коментарів: 0
Залиште свій коментар